Bila je favorit

Hrvatska starleta pobijedila u srpskom reality showu i postala bogatija za 50 tisuća eura: "Doveli ste me do vrha"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Grgurić pobjednica je srpskog reality showa Zadruga u kojem je provela 10 mjeseci.

Hrvatica Iva Grgurić pobjednica je srpskog reality showa Zadruga što joj je donijelo nagradu od čak 50 tisuća eura.

Pogledaj i ovo Iva Grgurić - 3 Pretjerala? Hrvatica koja je pobijedila u srpskom realityju pohvalila se novim grudima, no prizor je neke zgrozio: "A joj…"

"Hvala svima koji ste glasali za mene! Spoznala sam pravu sebe, doveli ste me do vrha! Zahvalna sam vam", rekla je Iva nakon proglašenja i nakon što je u showu provela 10 mjeseci.

Pobjedu joj je donijelo oko 41 posto glasova publike, dok je drugoplasirani natjecatelj Marko Miljković dobio 38 posto glasova.

"Ljudi, vani sam. Živa, zdrava i slobodna. Hvala vam na svemu, ništa od ovoga ne bi bilo moguće da nije bilo vas. Veliko hvala mojoj obitelji, mojim prijateljima i svim adminima. Hvala vam što se bili uz mene zadnjih 10 mjeseci i hvala vam što ste se do samog kraja borili za mene", napisala je u priči na profilu na Instagramu nakon pobjede.

Iva je od samog ulaska u show bila zanimljiva gledateljima malih ekrana i slovila je kao jedna od glavnih favoritkinja među 50 sudionika, nakon što je otvoreno priznala kako voli biti u centru pažnje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Grgurić (@iva_grguric) on

"Ja sam odlučila izgraditi svoju karijeru i smatram da je ulazak u Zadrugu odlična prečica za blistavu i kvalitetnu budućnost", bila je izjavila Iva i očigledno bila u pravu.

Srpski su je mediji povezivali s poduzetnikom iz Bosne i Hercegovine Marinkom Zovkom, a nju je u trenutku proglašenja pobjede bila majka ali i zgodni Filip Đukić koji je također bio jedan od sudionika showa i s kojim je započela romansu za vrijeme njegova trajanja. 

Na profilu na Instagramu Ivu trenutno prati gotovo 80 tisuća obožavatelja, a vjerujemo kako će se ta brojka uskoro i povećati. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene