U2 prepoznao naše ljepote

Luksuzan odmor na Jadranu – uživaju na jahti vrijednoj 125 mil. kuna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Članovi benda U2 uživaju u ljepotama Jadrana, a to dokazuju i fotografije objavljene na društvenim mrežama.

Prije nekoliko dana, irska rock skupina U2 pohvalila se fotografijom na društvenim mrežama ističući ljepote mjesta gdje odmaraju. 

 

A photo posted by U2 Official (@u2) on

Pogledaj i ovo showbuzz Kad se 'babe' žale na moru 'Kao da nije, đavo ga odnio, moga leć i na pod, a ne da postelju mijenjam'

 

Na Instagramu su napisali: "Noć prije Edgeovog rođendana" i uz to nam podarili nevjerojatno lijepu sliku našega Jadrana. Fanovi su odmah prepoznali kako se radi o Cavtatskom zaljevu.

 Kamere su ih uhvatile kako i rone u dubinama našega Jadrana. Zasigurno će im ljepote našega mora pomoći u odmoru jer ih u rujnu očekuje objava novog albuma, a uskoro kreću i na novu svjetsku turneju. Jahta Cyan, čija se vrijednost procijenjuje na 125 mlijuna kuna, jučer je bila usidrena u blizini Paklenih otoka.

Gitarist planetarnog benda, osim supruge, američke koreografkinje Morleigh Steinberg i njihove djece doveo je i djecu iz prvoga braka. Cijela se obitelj kupala u hvarskom akvatoriju, a jahta je viđena kako plovi prema Visu.

Iako je jahta opremljena najsuvremenijom opremom i jacuzzijem, obitelj očito uživa u ljepotama našega mora.  U Hrvatskoj su nastupili 2009. godine, na Maskimiru, na jučerašnji i današnji datum.

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene