ignorira fotografe

Mini-bikini otkrio je sve raskoši njezine zamamne pojave, nije ju briga tko će je snimiti jer se voli fotkati gola

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ireland Baldwin ne da se smesti te redovito uživa na plažama Malibua sa svojim dečkom i prijateljima dok je fotografi vjerno snimaju.

Američka glumica i manekenka Ireland Baldwin dosta vremena posljednjih dana provodi na plaži s dečkom Coreyjem Harperom i svojim društvom, što je ujedno i savršena prilika paparazzima da je snime u raznim badićima.

Pogledaj i ovo Alec Baldwin (Foto: Profimedia) bio seks-simbol Poznato je da je šarmer, no mnogima i dalje nije jasno kako je ovaj muškarac osvojio 26 godina mlađu ljepoticu!

Kraj radnoga tjedna lijepa kći Aleca Baldwina i Kim Basinger tako je provela na plaži u Malibuu u minijaturnom bikiniju koji je otkrio sve raskoši njezine bujne figure. 24-godišnja manekenka očito je uživala u društvu dok se kupala u oceanu, a bezbrižno je polugola šetala plažom te se nije obazirala na znatiželjne poglede.

Ireland često golica maštu svojih obožavatelja i na društvenim mrežama, gdje se ne libi objaviti fotografije koje malo toga skrivaju. Njezine objave nekoliko je puta komentirao i slavni otac Alec kojem nije bilo drago da njegova kći objavljuje gole fotke cijelom svijetu.

Sve popularnija manekenka nekoliko je puta već dala naslutiti da s ocem nije u dobrim odnosima, no redovito su u kontaktu. Dok ona živi u Los Angelesu, holivudski glumac sa suprugom Hilarijom Thomas i njihovo četvero djece živi u New Yorku.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Celebrity Na druženje s bivšim stigla u seksi izdanju, povjetarac joj ispod velike košulje otkrio i više nego što je htjela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene