otkrila i spol bebe

Zločesti dečko hrvatskog nogometa očekuje drugo dijete sa 14 godina starijom zaručnicom koja se pohvalila sretnom viješću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iris Rajčić i Marko Livaja su započeli vezu 2014. nakon njezinih propalih veza s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem, a dvije godine kasnije su dobili kćer Elizabet.

Umirovljena manekenka Iris Rajčić (41) podijelila je sretnu vijest da očekuje drugo dijete sa 14 godina mlađim zaručnikom, nogometašem Markom Livajom

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja danas je posvećena obitelji Iris Livaja zbog 14 godina mlađeg Marka odrekla se manekenske karijere, a evo kako je izgledala dok je još vladala modnim pistama!

"Na ovoj fotografiji možete vidjeti sjenu nas troje, no zapravo nas je četvoro", napisala je Iris na Instagramu uz objavu. Usto je otkrila da je ona i Marko očekuju sinčića. 

Prijatelji i pratitelji su čestitali paru koji već ima kćer Elizabet koja se rodila 2016. Inače, Iris i Marko, koji igra kao napadač grčkog kluba AEK, su vezu započeli 2014. nakon njezinih propalih veza s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝒪𝓃 𝓉𝒽𝒾𝓈 𝓅𝒽𝑜𝓉𝑜,𝓎𝑜𝓊 𝒸𝒶𝓃 𝓈𝑒𝑒 𝒶 𝓈𝒽𝒶𝒹𝑜𝓌 𝑜𝒻 𝓉𝒽𝓇𝑒𝑒 𝑜𝒻 𝓊𝓈 𝒷𝓊𝓉 𝒶𝒸𝓉𝓊𝒶𝓁𝓁𝓎 𝓌𝑒 𝒶𝓇𝑒 𝒻𝑜𝓊𝓇 🤰🏼😃👨‍👩‍👧‍👦 #babyLivajaiscoming #babyboy 💙 @livajamarko

A post shared by Iris Rajčić (@riril33) on

Zanimljivo je da Livaja ima nadimak "zločesti dečko hrvatskog nogometa" zbog ranijih neprimjerenih ponašanja na nogometnom terenu. Marko je nakon jedne utakmice udario srpskog nogometaša Danka Lazovića nogom u prsa, a dok je igrao za Atalantu šakom je udario nogometaša Ivana Radovanovića, da bi kasnije navijače kluba nazvao gadovima.

 Razvalio! Naša Claudia Beni miješa kukovima uz bok Rihanni i Ciari 💃 I Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene