zna kako privući pažnju

Kći poznatog preljubnika malo je toga sakrila u haljini sa zanimljivim izrezima, samo se rijetki nisu okrenuli za njom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iris Law kćer je glumaca Judea Lawa i Sadie Frost, a već je odavno krenula u manekenske vode. Na gala večeri u Londonu poglede je plijenila u zanimljivoj haljini koja je malo toga skrivala.

20-godišnja Iris Law jedno je od šestero djece poznatog preljubnika Judea Lawa (48), a manekenka u usponu zna kako privući pozornost svih u prostoriji. U četvrtak navečer tako se u Londonu na jednoj gala večeri pojavila u haljini koja oduzima dah, ali i mami poglede.

Pogledaj i ovo showbuzz naslijedila dobre gene Ona je kći nekadašnjeg miljenika žena koji je sve zgrozio svojim aferama, a uzdahe mami golišavim fotkama

Iris se pojavila u dugačkoj haljini zanimljiva kroja koja joj je jedva prekrila grudi, a savršeno je istaknula njezinu vitku liniju. Stil je upotpunila dijamantnim nakitom te otvorenim cipalama na visoku petu, a svi su komentirali kako izgleda besprijekorno.

Iris je jako aktivna na Instagramu i često dijeli svoje atraktivne fotografije, ali i s dečkom Jyrrelom Robertsom, s kojim je u vezi više od dvije godine. Na toj društvenoj mreži prati je 433 tisuća ljudi.

Inače, Iris je jedno od troje djece koje je Jude dobio s bivšom suprugom, glumicom Sadie Frost (55), s kojom je bio u braku od 1997. do 2003. Bivši supružnici imaju nju te sinove Raffa (24) i Rudyja (18) i obojica se bave glumom.

Iris je svojedobno otkrila kako je biti kći poznatih glumaca. "Moj je otac zaista bio mlad. On i mama su do 30. godine dobili troje djece, a često sam ih pitala zašto su se požurili sa svime", rekla je manekenka te je dodala kako su joj roditelji oduvijek bili "obični" te ništa posebno nije imala drugačije od svojih kolega iz škole.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember - 1 Vlado Kalember - 2 Vlado Kalember - 3 Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +0 Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Celebrity Vlado Kalember pozirao sa sinom kojeg ima s Anom Rucner, obožavatelje iznenadilo koliko mu sliči!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene