Pokazala i donje rublje

Svi se otimaju za suradnju s neodoljivom ljepoticom koju ni hladnoća ne sprječava da snima razgolićene naslovnice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Irina Shayk u razgolićenim je izdanjima pozirala na talijanskom jezeru Como.

Lijepa manekenka ruskih korijena Irina Shayk uspješno usklađuje svoje majčinske obveze, odnosno brigu o trogodišnjoj kćeri Lei de Seini koju je dobila s  glumcem Bradleyjem Cooperom, s poslovima i modnim snimanjima kojima je posvećena u posljednje vrijeme.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

Jedan od posljednjih poslova bilo je snimanje za naslovnicu njemačkog Voguea koje je odradila na talijanskom jezeru Como, a paparazzo fotografije sa seta pokazuju da 34-godišnja Irina izgleda neodoljivo i čini se bolje nego ikad. Irina je kao prava profesionalka spremno pozirala u seksepilnim kombinacijama, uskim suknjama i grudnjacima, haljinama i izazovnim kompletima, iako je vrijeme bilo prohladno i tmurno. 

Njezina pojava nikome na jezeru nije promakla, baš kao ni prizori u kojima je pokazala i bijele gaćice koje je nosila ispod uske suknje. 

A dok ne radi, Irina je u potpunosti posvećena malenoj Lei, koju odgaja s bivšim partnerom 45-godišnjim Bradleyjem Cooperom, s kojim ravnopravno dijeli skrbništvo. Bivši je par okončao svoju četverogodišnju vezu u lipnju prošle godine, no nedavno su snimljeni u zagrljaju i šetnji, pa su se pojavile i glasine o njihovoj pomirbi.

Bradley se, baš kao i Irina, trudi biti što bolji roditelj pa nastoji raditi na projektima koji su blizu New Yorka, gdje Lea živi s majkom, kako ne bi bio predaleko od njih.

"Potrudio se da dogovori poslove na projektima koji nisu daleko od New Yorka jer je vrlo predan kao roditelj. Zaštitnički je nastrojen i da može, vodio bi malenu posvuda sa sobom. Stvarno je voli i lijepo je vidjeti koliko uživa u očinskoj ulozi", izjavio je izvor blizak njemu za HollywoodLife.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene