Zaboravila nešto?

Ona od obične ulice napravi modnu pistu, a ovaj put svi su je gledali zbog onog što je bilo i više nego očito

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fotografi su uhvatili Irinu Shayk u kombinaciji ispod koje nije nosila grudnjak dok je samouvjereno šetala ulicama New Yorka.

Trenutačno jedna od najtraženijih manekenki u svijetu mode Irina Shayk svaki svoj izlazak u javnost učini atraktivnim, jer dok samouvjereno šeće ulicama New Yorka, rijetko tko se ne okrene za njom, bez obzira na to što ima na sebi.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

Ništa drugačije nije bilo ni kada je 34-godišnja ljepotica prošetala u sivoj kombinaciji od glave do pete kojom je naglasila svoju vitku liniju, a mnogi su primijetili i da ne nosi grudnjak ispod kratkog topića.

U posljednje vrijeme često je viđena s trogodišnjom kćeri Leom De Seinom koju je dobila s bivšim partnerom i glumcem Bradlyjem Cooperom, a s kojim je prekinula zbog njegove navodne afere s pjevačicom Lady Gagom.

No par je ostao do danas u dobrim odnosima pa su tako u rujnu snimljeni kako se grle. Zajedno su bili od 2015. godine, a vezu su službeno potvrdili na jednoj zabavi povodom Pariškog tjedna mode, ali tek godinu dana kasnije. Njihovoj je ljubavi došao kraj prije godinu dana i sada dijele skrbništvo nad kćeri.

Irina uz majčinske uspješno usklađuje i one poslovne obveze, što joj ne predstavlja nikakav problem, pa je nedavno u susjednoj nam Italiji snimila atraktivnu naslovnicu za jedan modni magazin. Bilo je to još jedno snimanje kojim je opravdala titulu jedne od najljepših žena s kojom žele surađivati najuspješniji modni dizajneri i imati ju samo za sebe kao zaštitno lice kampanja i brendova.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene