Dobitna kombinacija

U vrućim kožnim hlačicama pokazala duge noge i podsjetila zašto bi ju svi htjeli imati za sebe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekena Irina Shayk prošetala je New Yorkom u vrućim kožnim hlačicama i izavala veliko zanimanje svojih sugrađana.

Najtraženija manekenka svijeta koja nosi titule i jedne od naljepših 34-godišnja Irina Shayk može se pohvaliti nepogrešivim modnim stilom, pa se jedna od njezinih nedavnih kombinacija pokazala onom dobitnom.

Irina je odlično uskladila vruće kožne hlačice u kojima su njezine duge noge bile u prvom planu sa širokim narančastom majicom i visokim čizmama. Tako sređena pojavila se na jednom modnom događanju u New Yorku gdje su ju dočekali brojni fotografi. S lica nije skidala zaštitnu masku, samo u trenutku kada im je pozirala s prirodnom šminkom na licu.

Ljepotica ruskog porijekla ovaj je put bila sama, bez 3-godišnje kćeri Lee De Seine koju je dobila s bivšim partnerom Bradleyjem Cooperom, i s kojom najviše provodi svog slobodnog vremena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Usklađivanje majčinskih i poslovnih obaveza ne predstavlja joj nikakav problem, pa je tako nedavno u susjednoj nam Italiji snimila naslovnicu za jedan modni magazin kada je još jednom opravdala titulu jedne od najljepših žena s kojom žele surađivati najuspješniji modni dizajneri i imati ju samo za sebe kao zaštitno lice kampanja i brendova. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Lacković - 4 Nikolina Lacković - 5 Nikolina Lacković - 3 Nikolina Lacković - 2 +3 Nikolina Lacković - 1 inMagazin Samozatajna supruga Blaženka Lackovića pokrenula je uspješan posao, ljudi čekaju u redu da dođu na njezino radno mjesto

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene