zamijenila ga prijateljima

Nikome nije promaknula u tangicama na odmoru na koji nije povela dragog koji se još razvodi od slavne milijarderke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Irina Shayk odmara s prijateljima, a s njom nije dečko Kanye West s kojim je snimljena početkom lipnja u Francuskoj.

Irina Shayk (35) maknula se iz New Yorka u kojem živi i posjetila hit-destinaciju na kojoj uživaju mnoge zvijezde. 

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

Jedna od najtraženijih manekenki na svijetu odmara na španjolskom otoku Ibizi gdje je u bikiniju bila glavna atrakcija na plaži. Irina se kupala i sunčala u društvu prijatelja među kojima je bio talijanski modni dizajner Riccardo Tisci. 

Shayk je plijenila pozornost u smeđem, oskudnom bikiniju čiji su donji dio bile tangice i otkrivale njezinu pozadinu. Irina je pokazala svoje istrenirano tijelo koje je rijetko kome promaknulo. 

Inače, početkom lipnja se saznalo da ruska ljepotica ljubi repera Kanyea Westa (44) s kojim je snimljena na romantičnom odmoru u Francuskoj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Manekenka se tako našla usred brakorazvodne parnice Kanyea i reality zvijezde Kim Kardashian (40) koja je pokrenuta u veljači. Javnost je iznenadilo što glazbenik ljubi Irinu jer je navodno bio šokiran kada je Kim predala zahtjev za razvod te se dugo ponašao bezobrazno prema njoj i otežavao joj cijelu situaciju.

Irina je prije Westa ljubila holivudskog glumca Bradleyja Coopera (46) s kojim ima i kćer Leu De Seinu. Par je prekinuo u lipnju 2019. kada se šuškalo da Cooper ljubi pjevačicu Lady Gagu, s kojom je snimio film "Zvijezda je rođena". Shayk je u prošlosti ljubila i nogometnu zvijezdu Cristiana Ronalda (36).

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić Iva Šarić (Foto: Instagram) Iva Šarić (Foto: Instagram) Iva Šarić (Foto: Instagram) +2 Iva Šarić (Foto: John Pavlish) Celebrity Iva Šarić četiri mjeseca od rođenja sina kojeg je dobila s Brunom Petkovićem u vrućim hlačicama sve ostavila bez teksta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene