fatalna ljepotica

Dok njezin novi dečko prolazi kroz težak razvod, ona na plaži zavodi u toplesu i tangicama koje se jedva vide

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Irina Shayk je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi samo donji dio kupaćeg kostima i štikle.

Manekenka Irina Shayk (35) još je jednom opravdala titulu jedne od najseksi žena svijeta.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Atraktivna Ruskinja na Instagramu je objavila fotografiju sa svojeg novog modnog snimanja na kojoj pozira na plaži samo u sićušnim žutim tangama i sandalama s visokom petom te rukama prekriva gole grudi.

Fotka je u nekoliko sati skupila na stotine tisuća lajkova, a obožavatelji su joj u komentarima poručili da joj nema ravne.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli irinashayk (@irinashayk)

Inače, nedavno se doznalo da Shayk ljubi repera Kanyea Westa (44) s kojim je snimljena na romantičnom odmoru u Francuskoj.

Manekenka se tako našla usred brakorazvodne parnice Kanyea i reality zvijezde Kim Kardashian (40) koja je pokrenuta u veljači. Javnost je iznenadilo što glazbenik ljubi Irinu jer ga je navodno šokirao Kimin zahtjev za razvod te se dugo ponašao bezobrazno prema njoj i otežavao joj cijelu situaciju.

Irina je prije Westa ljubila holivudskog glumca Bradleyja Coopera (46) i mnoge je iznenadio njihov prekid. Irina i Bradley počeli su se viđati 2015. godine, a dvije godine kasnije dobili su kćer Leu De Seinu. Manekenka je prekinula s Cooperom u lipnju 2019. kada se šuškalo da on ljubi pjevačicu Lady Gagu, s kojom je snimio film "Zvijezda je rođena".

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) +5 Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Celebrity Sve je šokirala odlaskom iz Hollywooda, pa je uslijedilo još jedno iznenađenje, a danas su njezini izlasci u javnost prava rijetkost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene