U svom svijetu

Slučajno je pokazala grudnjak ispod jakne, ali osmijeh nije skinula ni kad je primijetila nezgodu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Irina Shayk česta je meta fotografa, a ovoga puta pažnju je plijenila u zanimljivoj kombinaciji dok je šetala s kćerkicom Leom.

Ruska ljepotica Irina Shayk privlači poglede kad god se pojavi u javnosti, a njezini upečatljivi stajlinzi nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Ništa drugačije nije bilo ni ovoga tjedna kada su je uhvatili u šetnji s trogodišnjom kćerkicom Leom, koju manekenka ima iz braka s glumcem Bradleyjem Cooperom.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

U šetnju je krenula u lepršavoj haljini zebra-uzorka preko koje je imala crni kožni kaput, a stajling je upotpunila čizmama s visokom potpeticom. Ispod jakne se jasno vidio i njezin dekolte, a sjajno raspoložena Irina pazila je i na modni stil svoje kćerkice. Lea je pažnju privlačila u crvenoj til haljini dok je bila u šetnji sa svojom majkom.

U posljednje vrijeme se nagađa da se Irina pomirila s bivšim partnerom, glumcem i redateljem Bradleyjem Cooperom (45). Par se razišao u lipnju prošle godine, kada se šuškalo da Bradley ljubi pjevačicu Lady Gagu s kojom je snimao film "Zvijezda je rođena".

Nedavno su bivše supružnike fotografi uhvatili u šetnji u prisnom odnosu i oboje su blistali te se nisu prestali smijati. Neki su se mediji raspisali da se čini i da je manekenka prekinula s trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom, koji je poznat kao veliki zavodnik i ljubio je brojne ljepotice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene