ništa im ne smeta

Otac joj negoduje zbog provokativnih izdanja, ali sa slavnim stricem ludo se zabavlja i briga ju za sve

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ireland Baldwin većinu vremena provodi na plaži u Malibuu, a početak tjedna provela je u ugodnom društvu. S njom je bio stric, glumac Stephen Baldwin.

Manekenka Ireland Baldwin česta je gošća plaža na Malibuu te ondje provodi većinu vremena u ljetnim mjesecima, a nakon dečka i svojih prijatelja ovoga je puta odabrala malo drugačije društvo. 24-godišnja Ireland na plažu je stigla sa svojim stricem, glumcem Stephenom Baldwinom (54), i njegovom suprugom Kennyjom.

Pogledaj i ovo Alec Baldwin (Foto: Getty Images) bez dlake na jeziku Ireland Baldwin uputila bijesnu poruku nakon tragične pucnjave na setu filma, a evo i što je poručila svom ocu

Ireland i Stephen okupali su se u oceanu odmah po dolasku na plažu, i to potpuno odjeveni, na iznenađenje brojnih znatiželjnih prolaznika. Nisu marili ni za što, a paparazzi su ih ulovili dok su se očito sjajno zabavljali. Nakon kupanja prošetali su se plažom i nastavili razgovarati.

Manekenka je predah od svega uzela nakon što je na društvenim mrežama nedavno objavila kako već šest godina nema problema s prehranom. Kći Aleca Baldwina i Kim Basinger inače je imala poremećaje u prehrani, a uvijek je o tome otvoreno govorila u javnosti.

"Htjela bih podijeliti sa svima da obilježavam šest godina otkako sam se izliječila od anoreksije i bulimije te svih ostalih poremećaja u prehrani. Vi možete učiniti isto", napisala je Ireland, koja često potiče svoje obožavatelje da potraže pomoć ako imaju bilo kakve probleme.

Plaža joj je u posljednje vrijeme jedna od najdražih lokacija na kojoj ju se može vidjeti i kamo se odlazi zabavljati u društvu prijatelja. Osim odlascima na more Ireland vrijeme krati i objavljivanjem razgolićenih fotografija na društvenim mrežama, što se inače ne sviđa njezinu slavnom ocu i glumcu Alecu Baldwinu, koji ju je zbog toga i javno kritizirao.

Tako ju je primjerice nakon što je objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola na terasi u New Yorku, Alec otvoreno pitao "Oprosti, što?" i pokupio brojne lajkove svojih obožavatelja koji ga podržavaju.

Nekoliko joj je puta poručio i "ne, jednostavno ne" kako bi ju odgovorio od objavljivanja golišavog sadržaja, no njezina želja za slavom očito je veća od bilo kojeg njegova komentara i mišljenja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene