Spustila obožavatelju

Javno je od nje tražio njezine gole fotke, ona mu spremno odgovorila jer se ne srami baš ničega

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ireland Baldwin dopisivala se sa svojim fanovima, a među pitanjima je bilo nekoliko zanimljivih upita.

24-godišnja glumica i manekenka Ireland Baldwin u nedjelju se dopisivala sa svojim fanovima na Instagramu, a otkrila je tko joj je najdraža zvijezda te koje serije prati.

Pogledaj i ovo Alec Baldwin (Foto: Profimedia) bio seks-simbol Poznato je da je šarmer, no mnogima i dalje nije jasno kako je ovaj muškarac osvojio 26 godina mlađu ljepoticu!

Među brojnim pitanjima našlo se i ponešto zanimljivih, a jedan od obožavatelja pitao je može li mu poslati u privatnoj poruci svoje golišave fotografije. "Takve fotografije vjerojatno možeš pronaći na Googleu besplatno", spremno je odgovorila kći slavnog glumačkog para Aleca Baldwina i Kim Basinger.

Ireland se nije šalila, s obzirom na to da je prošle godine objavila na društvenim mrežama fotografije s plaže na kojima je gotovo potpuno gola.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

weekends in @lspace 💕

A post shared by ireland (@irelandbasingerbaldwin) on

Plavokosa glumica često objavljuje provokativne fotografije na društvenim mrežama, a njezin slavni tata nekoliko je puta istaknuo kako mu je neugodno gledati što ona sve objavljuje. Otvoreno joj i komentira objave te javno negoduje.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) +0 Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Celebrity Poznati ljepotan ludo zaljubljen nakon što mu je slavna pjevačica slomila srce i uništila njihov brak

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene