uživala na plaži

Proslavili su je roditelji, no ova ljepotica plijeni pažnju bujnim tijelom na koje rijetko tko ostaje ravnodušan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ireland Baldwin proslavili su poznati roditelji Alec Baldwin i Kim Basinger, a često privlači pozornost golišavim fotografijama.

Glumica i manekenka Ireland Baldwin (24) prije nekoliko je dana pozvala obožavatelje da se paze i da obavezno pri izlasku iz kuće nose zaštitne maske, a od svega se odlučila odmoriti uz plažu u Malibuu.

Pogledaj i ovo showbuzz manje je više! Nije dugo ljutila slavnog oca: Uslikala se potpuno gola, a fotku je komentirala i bivša pornoglumica Mia Khalifa

Na more je otišla sa svojim dečkom Coreyjem Harperom i njihovim psima, a lijepa kći slavnoga glumca pokazala je svoje bujno tijelo. Paparazzi su pratili svaki njen korak, a nije negodovala dok su je fotografirali u plavo-bijelom bikiniju. Osim oblina, Ireland je pokazala i brojne tetovaže kojima si je ukrasila tijelo.

Ireland Baldwin proslavili su poznati roditelji Alec Baldwin i Kim Basinger, a često privlači pozornost golišavim fotografijama na društvenim mrežama, što njezin otac Alec često komentira i otvoreno zbog toga negoduje.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić +0 Hana Huljić Celebrity Iznenadila fotografijom s plaže: Hana Huljić pozirala u badiću i pokazala svoju vitku liniju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene