Malo se i zaprljala

Što će reći slavni tata? Uz čašicu više zabavljala se i plesala na plaži, a badić joj je radio samo probleme

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ireland Baldwin uhvaćena je kako pije i pleše u bikiniju na pješčanoj plaži, a za znatiželjne poglede drugih kupaća nije niti malo marila.

Američka glumica i manekenka Ireland Baldwin snimljena je kako se ludo zabavlja na jednoj pješčanoj plaži s dečkom, glazbenikom Coreyjem Harperom i prijateljicama, a cijelo vrijeme iz ruku nije ispuštala bocu vodke koja je sudeći prema fotografijama poprilično utjecala na njezino raspoloženje.

Pogledaj i ovo Alec Baldwin (Foto: Profimedia) bio seks-simbol Poznato je da je šarmer, no mnogima i dalje nije jasno kako je ovaj muškarac osvojio 26 godina mlađu ljepoticu!

24-godišnja kći Aleca Baldwina i Kim Basinger, u zelenom bikiniju koji je jedva obuzdao njezine bujne obline, dok je skakutala i kupala se u moru, nije marila što je gleda gotovo cijela plaža i što je na meti paparazza u takvom izdanju. Ona je odlučila uživati i bilo ju je baš briga, nije se obazirala ni na to što je uspjela zaprljati badić pijeskom.

Kako će ovaj put reagirati tata Alec ne znamo, ali poznato je da često javno negoduje što njegova kći često privlači pozornost golišavim fotografijama na društvenim mrežama.

Tako je primjerice nakon što je objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola na terasi u New Yorku, Alec ju je otvoreno pitao "Oprosti, što?" te pokupio brojne lajkove.

Nekoliko joj je puta poručio i "ne, jednostavno ne", no njezina želja za slavom očito je veća od bilo kojeg njegova komentara.

Ipak, Ireland je nekoliko puta u javnim istupima dala naslutiti kako ona i tata nisu toliko bliski, no uspijevaju funkcionirati. Također, ona živi u Los Angelesu, a on u New Yorku s drugom suprugom Hilarijom Thomas, s kojom ima još četvero djece.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Wood (Foto: Profimedia) +0 Natalie Wood (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Njezina je tajanstvena smrt najdugovječniji misterij Hollywooda, a sada je kćer odlučila o svemu progovoriti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene