Manje je više

Nije bilo vremena za odjeću i obuću? Ljepotica u šetnji snimljena samo u grudnjaku i bosa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ireland Baldwin je ljeto provela na plažama Malibua, a bila je česta tema svjetskih tabloida dok je svoju zamamnu figuru pokazivala u raznim badićima.

Manekenka i kćer slavnih holivudskih zvijezda Aleca Baldwina i Kim Basinger, 24-godišnja Ireland Baldwin, svakim izlaskom u javnost privuče pažnju. Mlada ljepotica vrijeme karantene provodi s dečkom, Coreyjem Harperom, no pazi da redovito prošeta svog psa u kvartu.

Pogledaj i ovo Alec Baldwin (Foto: Profimedia) bio seks-simbol Poznato je da je šarmer, no mnogima i dalje nije jasno kako je ovaj muškarac osvojio 26 godina mlađu ljepoticu!

Fotografi su je tako ulovili u ležernoj šetnji, a na sebi je imala samo ružičasti grudnjak i duge traperice te je hodala bosa.

Ireland je ljeto provela na plažama Malibua, a bila je česta tema svjetskih tabloida dok je svoju zamamnu figuru pokazivala u raznim badićima. Uživala je sa svojim dečkom i društvom, a sudeći po fotkama, zaista joj je pasalo ljeto provesti u ugodnom društvu bez velikih obaveza.

Osim odlascima na more Ireland je vrijeme kratila i objavljivanjem razgolićenih fotografija na društvenim mrežama, što se inače ne sviđa njezinu slavnom ocu i glumcu Alecu Baldwinu, koji ju je zbog toga i javno kritizirao.

Tako ju je primjerice nakon što je objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola na terasi u New Yorku, Alec otvoreno pitao "Oprosti, što?" i pokupio brojne lajkove svojih obožavatelja koji ga podržavaju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene