Glazbena senzacija

Ove tri prelijepe Srpkinje poharale su Balkan poput uragana, a nama su otkrile kako na njih reagiraju Hrvati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević tresu Balkan svojim glasom i stasom, a riječ je o damama iz skupine Hurricane.

Ove tri dame poharale su Balkan poput pravog uragana te je pravo vrijeme da ih pobliže upoznate.

Riječ je o r'n'b pop ženskoj skupini iz susjedne Srbije pod nazivom Hurricane, odnosno Hurricane Girls, koju čine tri talentirane ljepotice Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević.

Skupina je nastala krajem 2017. godine, a djevojke su donedavno uglavnom pjevale na engleskom. Ipak, nakon izlaska dvaju velikih hitova na srpskom jeziku "Favorito" i "Avantura" te trećeg "Brzi prsti" prije svega tjedan dana, cure su krenule prema samom vrhu glazbenih ljestvica.

Kako su dvije atraktivne i raspjevane plavuše te jednako takva crnka pomele Balkan, zanimalo je i nas, pa smo s curama porazgovarali o privatnim i poslovnim temama.

"Ne možemo svoj proboj opisati kao težak. Jednostavno, tržište na kojem smo mislili da se probijamo mnogo je kompliciranije nego ovo na kojem smo sada. Ovdje je bilo lako, ali naše vrijeme tek dolazi na stranom tržištu. Imali smo jednu pauzu između datuma snimanja u Los Angelesu pa smo je iskoristili da snimimo pjesmu i za naše tržište", otkrivaju nam djevojke na pitanje zašto su neko vrijeme odbijale pjevati na materinjem jeziku.

"Plan je da osvojimo strano tržište, naravno, i da se plasiramo na Eurosong", otkrivaju nam u nastavku te ističu kako ne osjećaju ljubomoru kolega sa susjedne estrade jer furaju svoju vrstu glazbe, ali priznaju i kako o tome ne razmišljaju.

Osim njihovih glasova, pomno se pazi i na svaku njihovu pojavu - od šminke, frizure do odjeće... Koliko su djevojke pod stresom da u svakoj prilici moraju izgledati najbolje? "Najviše se stresira Ivana, pa Ksenija, pa Sanja. To je uvijek spektakl kada se spremamo i uvijek kasnimo!"

Njihov službeni profil na Instagramu trenutačno prati 65,5 tisuća ljudi, a ako se pitate što se sve može naći u inboksu tog profila, ni cure vam ne mogu dati odgovor te jednoglasno poručuju: "Ne stižemo pregledati, tako da i ne znamo kakvih ponuda ima." Ipak, itekako znaju kakva je reakcija hrvatske publike na njihovu pojavu. "Iskreno, kao i svuda, ako pogledamo ovih nekoliko nastupa na kojima smo bili, a imamo i zakazanih nastupa."

Ipak, djevojke nisu popularne samo na Balkanu, već i na dalekim Karibima. "Naša je karijera i počela tamo, naš producent živi tamo, imamo i svoj studio tako da smo sve pjesme za strano tržište i spotove snimile upravo tamo. Prva pjesma Irma Maria snimljena je baš na porušenom mjestu od uragana, Svetom Martinu. Ta je pjesma baš simbolična i zove turiste da ponovno dođu na Sveti Martin jer se sve ponovno izgrađuje. Tamo stvarno i uživamo i radimo", otkrivaju nam djevojke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official) on

A sada malo lošijih vijesti za sve pripadnike muškog roda. Srca ovih djevojaka sretno su zauzeta. "Sve tri smo sretne u svakom pogledu, a prave ljubavi nema ako nema ljubomore", tajnovito zaključuju.

I mi se slažemo s time da njihovo vrijeme tek dolazi, a kako se često kaže – samo je nebo granica. Djevojke, sretno!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Jameson (Foto: Instagram) Jenna Jameson (Foto: Instagram) Jenna Jameson (Foto: AFP) Jenna Jameson (Foto: AFP) +5 Jenna Jameson (Foto: AFP) Celebrity Bivša pornoglumica ljepotu je uništila burnim životom i ovisnostima, a sad je najavila borbu protiv viška kila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene