tko je to mogao predvidjeti?

Princ Harry i Meghan imaju posve neočekivan razlog za veselje, ovo je veliko iznenađenje zbog kojeg će neki negodovati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry svojim su intervjuom s Oprom Winfrey postigli veliku stvar u svijetu televizijske produkcije.

Meghan Markle i princ Harry podigli su 7. ožujka puno prašine svojim intervjuom s Oprom Winfrey koja se nije ni dan danas potpuno slegla, no sigurno nisu očekivali da će se ovo dogoditi. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Naime, njihov razgovor sa slavnom voditeljicom na CBS-u pod nazivom "Oprah With Meghan and Harry: A CBS Primetime Special" nominiran je za prestižnu televizijsku nagradu Emmy, piše People

Intervju se nalazi u kategoriji izvanredna talk varijante serije. Iako je to iznenađenje za mnoge, zapravo je nominacija zaslužena jer je intervju u prvom emitiranju gledalo više od 17 milijuna ljudi iz cijelog svijeta. Taj se broj višestruko povećao kada je emisija reprizirana, a ostaje vidjeti što će na to reći njihova obitelj, pogotovo prinčeva, no vjerojatno im neće biti baš drago. 

Naime, razgovor Meghan i Harryja s Oprom izazvao je kontroverze jer su optužili članove kraljevske obitelji za rasizam te je glumica priznala da je imala problema s mentalnim zdravljem dok je nosila njihovo prvo dijete, sina Archieja. 

Supružnici su tijekom intervjua objavili i da će dobiti kćer koju je Markle rodila 4. lipnja i dali su joj ime Lilibet Diana kako bi odali počast Harryjevoj baki i pokojnoj majci. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Getty Images) Madison Beer (Foto: Getty Images) +4 Madison Beer (Foto: Getty Images) Celebrity Smatraju je najljepšom mladom pjevačicom, a izlazak bez grudnjaka osigurao joj je svu pažnju u šetnji s novim dečkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene