Zvijezda nove hit-serije

Glumica otkrila smiješnu anegdotu sa seta o kolegi koji je naručivao baklave pa ih ona dostavljala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Milena Vasić pohvalila je Tarika Filipovića, za čije rečenice iz serije "Konak kod Hilmije" kaže da će se prepričavati.

Milena Vasić (43) u humorističnoj seriji Nove TV "Konak kod Hilmije" odigrala je jednu od glavnih uloga uz poznate glumce Tarika Filipovića i Emira Hadžihafizbegovića. 

Pogledaj i ovo Tarik Filipović - 5 ''Konak kod Hilmije'' Uskoro nova urnebesno smiješna serija na Novoj TV, jedna od glavnih zvijezda bit će Tarik Filipović!

Milena je utjelovila Rahaelu Kohen, a objasnila je o kakvom je liku riječ. "Rahaela je nježna, tiha i preplašena Židovka koja pokušava u vihoru ratnog ludila spasiti židovsko naslijeđe i najvrjedniji dokument hebrejske kulture, a to je Hagada", ispričala je glumica. 

Dodala je kako je Rahaela topla i šarmantna, ali i snalažljiva i odlučna kao svaka prava žena koja treba doći do svog cilja. Milenu je začudilo pitanje o zabavnim anegdotama na setu. "Što me pitate? U Sarajevu sa prešarmantnom ekipom Sarajlija je li bilo anegdota? Pa oni su sinonim za smijeh, dobru atmosferu i anegdote!" istaknula je. 

Vasić kaže kako je divno radila s kolegama jer su glumci nevjerojatno predani i vrijedni, ali i cijela ekipa sa snimanja. "Naravno, sve polazi od redatelja koji je svojom disciplinom i pripremom omogućio glumcima besprijekornu posvećenost te opuštenost i ljepotu rada", rekla je. Otkrila je i kako je sa redateljem serije Elmirom Jukićem stalno u kontaktu i nada se nastavku snimanja. 

Milena je snimala s poznatim regionalnim glumcima Emirom i Tarikom, u čemu je uživala. "Čast mi je bila surađivati s Tarikom, mislim da je napravio predivnu ulogu. Mnogi će prepričavati njegove rečenice i krilatice, a Emir, ah, Emir, veliki, najveći, divan glumac. Moj Hilmija", ispričala je. 

Otkrila je i jednu anegdotu o kolegi. "Teško mogu prepričati anegdotu kada Emir naručuje baklave za svoje prijatelje u Beogradu i Zagrebu, a da ih mi glumci nosimo...", rekla je Milena. 

Glumica ističe kako ima sreće što posjeduje komad zemlje na kojem je provodila vrijeme tijekom karantene zbog koronavirusa. "Radila sam u vrtu, uzgajala cvijeće, jednom riječju oporavlja se", objasnila je. Usto je svirala klavir i to joj je jako godilo. 

Milena je odigrala nebrojene uloge, često glumi u serijama, a ističe kako se možda najviše pamti prva filmska uloga. "U pitanju je film 'Konji Vrani' u režiji pokojnog Ljubiše Samardžića. S tim sam filmom bila na Pulskom Festivalu. Aplauz u Pulskoj Areni pamtit ću cijeli život. Hvala Ljubiši na prilici i prije svega na divnom druženju", rekla je glumica. 

Kaže kako je sklona improvizaciji u predstavama kada nastane problem, pa to postane sredstvo za spas. Tijekom predstave u Jugoslavenskom dramskom kazalištu u Beogradu tijekom izvedbe "Kostane" neočekivano je nestala struja. "U njoj sam pjevala vranjske pjesme tako da je zaista bilo primjereno u tom trenu kada je nestala struja da se mrak i tišina zamijene glasom i pjesmom. Kolege su me podržale i pjevali smo", ispričala je Vasić.

Milena je od 2014. u braku s redateljem Jugom Radivojevićem i imaju petogodišnjeg sina Lava. Iz prvog braka ima kćer Lanu i sina Nikolu. Kada ne radi i ima vremena, trudi se putovati s djecom, pričati i učiti. 

"Promjena je jedina konstanta. Djeca su pametni ljudi i sve dobro razumiju samo ako ste iskreni", istaknula je. Otkrila je i kako će njezino ljeto izgledati s obzirom na koronavirus. 

"Iskreno, svakoga jutra čekam izvještaj hoće li Srbija biti ponovno na listi za ulazak u Hrvatsku. Ima toliko mjesta i prijatelja koje želim posjetiti. Ako ne, posvetit ću se surfanju s veslom po jezerima", zaključila je glumica. 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene