svi pričaju o tome

Širi se video trenutka nakon kojeg je Will Smith nasrnuo na kolegu, pogledajte što ga je točno izbacilo iz takta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reakcije na incident na 94. dodjeli Oscara ne smiruju se, a procurio je i video na kojem se točno vidi zbog čega je Will Smith nasrnuo na komičara Chrisa Rocka.

Komičar Chris Rock se našalio na račun supruge Willa Smitha zbog njezine ćelavosti na 94. dodjeli Oscara u nedjelju navečer, a slavni glumac je na to burno reagirao i pred svima mu opalio šamar. Incident je to o kojem bruji čitav svijet ovoga ponedjeljka, a društvenim mrežama se širi i snimka trenutka u kojem je Smith izgubio kontrolu.

Pogledaj i ovo Will Smith za njega nema dvojbe Naš poznati glumac komentirao je li šamar na Oscarima bio namješten: "Vidi mu se neugoda u očima..."

Will se skupa s ostatkom kolega smijao na Rockovu šalu, no na snimci se jasno vidi da je Jada ozbiljna lica zakolutala očima. Nakon toga je njezin suprug ustao te je otišao na pozornicu i udario komičara. "Nemoj spominjati ime moje žene", ljutito je iz publike Will vikao Chrisu.

Smitha je kasnije smirivao kolega Denzel Washingon, a nakon što je dobio Oscara ispričao se Akademiji i svima prisutnima. Mnogi u dvorani ostali su šokirani incidentom.

O svemu se kasnije oglasila i policija u Los Angelesu te je istaknula kako Chris Rock nije prijavio Smitha za napad, no znaju sve što se dogodilo. Akademija se zasad nije izjasnila po pitanju sankcija Willu Smithu.

Brojne kolege šokirane su reakcijom Willa Smitha, a ističu kako nasilje nikada nije dokaz ljubavi. Komentari na račun incidenta ne prestaju, a društvene mreže prepune su reakcija na Smithov potez.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Profimedia) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) +0 Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Celebrity Iza obrijane glave glumice koja je bila predmet šale na Oscarima krije se priča o njezinoj borbi s jednim problemom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene