Glavna vijest

Hoće li Brad voditi bivšu na dodjelu Oscara? Internet ne prestaje brujati o njegovoj reakciji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brad Pitt napokon je komentirao napise o mogućem pomirenju s bivšom suprugom Jennifer Aniston.

Brad Pitt i Jennifer Aniston trenutnačno su dva holivudska imena o kojima se najviše piše na žutim stranicama.

Pogledaj i ovo Brad Pitt i Jennifer Aniston Ozbiljno je to Brad Pitt otkrio je tajnu Jennifer Aniston koja ga je prestravila, nije mu bilo svejedno: "Alarm se uključio i našao sam je vani"

Razlog već znaju i ptice na grani: nedavna dodjela nagrada SAG na kojoj su bivši supružnici pozirali zajedno prvi put nakon 15 godina i razvoda kojemu je kumovala fatalna Angelina Jolie, koja je Bradu također bivša supruga.

Susret je bio pun emocija, dodira i velikih osmijeha na njihovim licima, pa nije dugo trebalo da internet izgori od komentara obožavatelja koji su se odmah ponadali velikom pomirenju, iako treba naglasiti da je bilo i onih koji smatraju kako mu se Aniston nipošto ne bi trebala vratiti nakon javne nevjere.

Kako god bilo, 56-godišnji holivudski zavodnik prošlog se četvrtka pojavio na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari na kojem su novinari iskoristili priliku kako bi ga upitali hoće li Jennifer voditi na skorašnju dodjelu Oscara 9. veljače, na kojoj je jedan od glavnih favorita za zlatni kipić.

Nakon što se dobro nasmijao na pitanje, istaknuo je kako nema pratilju za najvažniju večer u Hollywoodu, a zatim se odmaknuo od novinara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Ipak, za Entertainment Tonight istaknuo je da ne čita članke te da mu je Jennifer dobra prijateljica. "Ne znam, blagoslovljeno sam naivan i ostat ću takav", zaključio je Brad.

"Histerično je, ali o čemu će drugome razgovarati", poručila je Jennifer, kojoj je 2004. godine upravo Brad slomio srce u tisuću komada kada ju je pred očima cijelog svijeta prevario s kolegicom Angelinom Jolie. Iako su oboje tvrdili da  među njima nije bilo ničega dok je on bio službeno u braku, tri mjeseca nakon razvoda objavili su kako čekaju svoje prvo biološko dijete.

Ipak, sreća je potrajala samo do 2016. godine, a Brad nije ostao s Angelinom u dobrim odnosima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić se ženi - 9 Marko Grubnić se ženi - 9 Marko Grubnić se ženi - 10 Marko Grubnić se ženi - 8 +1 Marko Grubnić se ženi - 3 inMagazin Marko Grubnić se ženi: ''Vjenčat ćemo se već ove godine, blagoslovljen sam i volim svoj život''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene