uživaju na luksuznoj jahti

Multimilijunaš i playboy stigao u Split, pohvalio se ljepoticama koje je poveo, jednu snimio u tangicama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dan Bilzerian nije otkrio koliko je ljepotica poveo sa sobom na našu obalu, no zasad je snimio tri.

Playboy i milijunaš Dan Bilzerian (39) pohvalio se na Instagramu da je stigao u Hrvatsku. 

Pogledaj i ovo Ultra 2023. - 5 u splitu je vatreno! Pogledajte neke od najluđih outfita s druge večeri Ultre, bilo je tu stvarno svega, koji je vama najviše zapeo za oko?

Instagram zvijezda, koju prati 31.9 milijuna ljudi., prvo je objavio snimku aviona u kojem je doputovao, a onda video luksuzne jahte i svojeg ženskog društva. Uhvatio je jednu od ljepotica u tangicama kako oblači hlače te pokazao da se nalazi u Splitu. 

Multimilijunaš nije otkrio koliko je svojih atraktivnih družica poveo na odmor na našoj obali, no na videu su se sve ukupno vidjele tri. Usto je snimio i veliki bračni krevet na  jahti. 

Bilzerian je poznat i kao pokeraš, a živi raskalašen život ispunjen luksuzom i ljepoticama. Kako pišu američki mediji, novac, koji tako spremno rasipa, nije sam zaradio nego naslijedio od oca koji je bio velika faca na Wall Strettu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Going through old pics, this book gonna be crazy

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Šuška se da je Dan imao dva srčana udara zbog svog načina života u kojem je puno droga i alkohola. Nedavno se pohvalio na Instagramu da piše autobiografiju i i najavio da će onom tko mu predloži najbolji naslov knjige dati 5.000 dolara. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Mike Hagerty i Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) +5 Matt LeBlanc i Courtney Cox (Foto: Getty Images) Celebrity Malo je toga ostalo od velikog zavodnika Joeyja: Pogledajte kako danas izgleda omiljeni glumac hit-serije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene