skida se i do kraja

Proslavila se golišavim fotografijama i prijateljstvom s milijarderkom, a otvoreno priča o plastičnim operacijama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anastasia Karanikolaou kći je grčkog tajkuna i od 11. godine života prijateljica je s Kylie Jenner.

Anastasia Karanikolaou (23) najpoznatija je kao najbolja prijateljica milijarderke Kylie Jenner, a svoju je slavu dodatno učvrstila golišavim fotografijama.

Pogledaj i ovo Taylor Swift "S Timotheejem?!" Otkriveno koga su to sočno tračale Selena Gomez i Taylor Swift, kamere ih uhvatile kad se tome nisu nadale!

Manekenka, koja koristi nadimak Stassie umjesto pravog imena, ima na Instagramu 8,6 milijuna pratitelja. Osim što pozira u seksi izdanjima bez suvišnih krpica, pa i potpuno gola, otvoreno progovara o svojim plastičnim operacijama. 

Prošle je godine priznala da je zamijenila implantate u grudima manjima. "Imala sam problema s dosadašnjima. Činilo se kao da se ne nalaze gdje bi trebale", ispričala je manekenka. Dodala je kako nije sramota ići na takve operacije i da je sama bila nezadovoljna veličinom grudi te se zato na to odlučila. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

missin youuu

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on

Karanikolaou je priznala i da je stavljala filere u usne te objasnila da ljudi idu na kozmetičke zahvate kako bi se riješili svojih nesigurnosti. Inače, Anastasia je kći grčkog tajkuna Periklisa Nikolaosa Karanikolaoua, koji je dio poznate marketinške tvrtke World Financial Group. 

Anastasia ponekad dijeli fotografije s ocem, koji ju podržava u njezinoj karijeri manekenke. Ona se svojedobno pohvalila kako mu je za Božić poklonila skupocjeni automobil Teslu.

Inače, Stassie je prijateljica s Kylie od 11. godine života, a djevojke često dijele zajedničke fotografije u seksi izdanjima. Ponekad ih pratitelji napadaju da previše uređuju slike. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene