novo životno poglavlje

Poslije ljubavnog brodoloma naša spisateljica kojoj je ljubav inspiracija pokazala je novog dečka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ingrid Divković prije nekoliko je mjeseci priznala da se razišla od dečka, a nije trebalo dugo da pronađe novu sreću.

Spisateljica Ingrid Divković prije nekoliko je mjeseci zbog prekida veze bila u centru pažnje domaćih medija, a onda je pričala kako se sa svojim bivšim dečkom razišla u mirnim okolnostima. Sudeći po njezinoj objavi na Instagramu, spisateljica je i više nego spremna za novo poglavlje u svom životu.

"Ni trnja ni kamenja, gdje su oblaci i zajednički koraci, nedodirljivi i čisti", napisala je Ingrid u objavi na kojoj pozira s novim odabranikom svojeg srca, čiji identitet nije otkrila. Sretnom paru mnogi su poželjeli sreću. "Sretno, draga Ingrid", "Predivno", "Ljubav uvijek pronađe svoj put do nas", "Sretno ti bilo, zaslužila si", "Moja heroina", samo su neki od komentara koje je dobila na fotku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑰𝒏𝒈𝒓𝒊𝒅 𝑫𝒊𝒗𝒌𝒐𝒗𝒊𝒄 (@ingrid_divkovic)

Domaća spisateljica nikada nije krila da je u konstantnoj potrazi za ljubavi, koja joj je vječna inspiracija za knjige i blog koji redovito piše. Otkrila je kako je napisala novu knjigu, zbirku pjesama u prozi "Stare duše ne stare", koja bi svjetlo dana trebala ugledati uskoro.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Danijela Martinović oglasila se prvi put nakon vijesti o Grašinoj novoj vezi, evo kako se ona zabavlja dok svi o njemu pričaju!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) +3 Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Misterij smrti lijepe glumice: Njezin tragični odlazak šokirao je svijet, novi detalji ukazuju na ono o čemu svi bruje?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene