Imala poseban razlog

Sonja Kovač počastila pratitelje predivnim prizorom s dečkom kojeg je dosad skrivala, posvetila mu objavu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač prisjetila se jednog od putovanja sa svojim dečkom Goranom Mandićem i posvetila mu romantičnu objavu za rođendan.

Poznata influencerica Sonja Kovač (36) posljednjih mjeseci često ističe koliko je sretna s dečkom Goranom Mandićem s kojim je u ožujku proslavila osmu godišnjicu veze. 

Pogledaj i ovo Sonja Kovač i Goran Mandić - 1 Baš maštovito! Sonja Kovač preslatkim videom otkrila spol bebe koju čeka sa zaručnikom Goranom: "Plakala sam još tri dana nakon ovoga!"

Sonja je sada na Instagramu iskoristila poseban razlog kako bi posvetila Goranu romantičnu objavu.  "Sretan rođendan, moja srodna dušo, moj najbolji prijatelju! Ti si zaista najnevjerojatnije ljudsko biće! Volim te! Tvoja S! Ovog puta nema putovanja, ali tu su slikice za prisjećanje!", napisala je jedna od najuspješnijih domaćih influencerica uz zajedničke fotografije u bazenu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Brojni Sonjini pratitelji su se pridružili čestitkama njenom dečku. "Joj, kako romantično. I ja bih tamo", "Prekrasni ste par", "Sretan rođendan G. Sve najbolje, uživajte danas koliko god možete", komentirali su. 

Sonja se prošle godine pohvalila kako joj je dečko za 35. rođendan pohvalio putovanje na egzotične Havaje. Otkrio joj je destinaciju tek kada su stigli u zračnu luku.

Kovač je ranije skrivala dečka od javnosti, no ove godine je to promijenila i češće dijeli njihove zajedničke fotografije. Inače, Sonju na Instagramu prati 497.000 ljudi.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Instagram) +2 Amanda Bynes (Foto: Instagram) Celebrity Bila je prava ljepotica i uzor djevojkama diljem svijeta, a onda je upala u ralje ovisnosti koje su je potpuno izobličile i uništile

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene