Prati je gotovo 300 tisuća ljudi!

Ova influencerica iz Zagreba zaintrigirala je svjetske medije jer tvrdi da nikad ništa nije operirala, što vi kažete?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Claudia Rivier objasnila je da su joj se grudi povećale zbog 30 kilograma koje je dobila posljednjih godina, a fotografije svojih bujnih atributa redovito objavljuje na Instagramu.

Claudia Rivier privukla je pažnju svjetskih medija jer tvrdi da su sve njezine obline pa tako i grudi prirodne. 

Pogledaj i ovo Claudia Rivier - 2 Njoj nije hladno! Raskošni dekolte naše bujne Slavonke pao u zaborav, ali je na domišljat način pokazala atribut kojim se isto baš voli pohvaliti!

25-godišnja influencerica i Instagram model, kojoj na Instagramu piše da je iz Zagreba, kaže da su za njezino veliko poprsje zaslužni kilogrami koje je nakupila.

"Kad sam bila mlađa, imala sam vjerojatno 30 kilograma manje nego danas. Tada nije bilo nikakve naznake grudi", ispričala je za Daily Star

Claudia je objasnila da je nekad imala košarice C, što smatra malenim za svoj oblik tijela. Iako su joj grudi velike, razmišlja o tome da bi ih mogla još povećati. 

"Nisam još bila na nikakvom zahvatu, no razmišljam o ugradnji implatata u grudi", ispričala je. 

Kaže da zna da će mnogi pomisliti da je luda jer se njezino poprsje i sada čini golemo. 

"Svaki put kad smršavim, gubim dio grudi. Ako ikad smršavim, sigurno ću operirati grudi", istaknula je Rivier, koja je ugradila u prošlosti filere u usnice. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

Claudia ima više od 280.000 pratitelja na Instagramu i kaže da ju obožavatelji prose svakodnevno.

"To je jako slatko. Volim i cijenim svakog svog pratitelja i kada vidim njihov komentar ili poruku, to zagrije moje srce", rekla je influencerica, koja prima i 100 poziva na dan. Objasnila je da se pritom obožavatelji sakriju iza zatamnjenog ekrana. 

Ima i 36.700 pretplatnika na stranici za odrasle OnlyFans i naplaćuje 3,60 funti za svoj sadržaj. No taji koliko zarađuje na mjesec od svih svojih poslova. 

"Uvijek naporno radim i dajem 110 posto od sebe u tome i to mi se vraća", zaključila je Claudia. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 +0 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Celebrity Maja Šuput pokazala brata svog muža Nenada, ali i preslatkog člana obitelji koji se rodio gotovo isti dan kad i njezin sinčić!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +12 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Njoj je 28, njemu 53, ali prezgodan su par: Navodno je presudila njegovom braku, a on izgleda bolje nego ikad otkako je s njom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene