Tužna priča

Popularni influencer iznenada preminuo u 18. godini, nije se mogao nositi s teretom slave na društvenim mrežama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ethan Peters, poznat i kao Ethan Is Supereme, preminuo je u 18. godini života od posljedica predoziranja drogom.

Popularni beauty influencer Ethan Peters, poznatiji pod nadimkom Ethan Is Supreme, preminuo je u 18. godini, navodno od posljedica predoziranja.

Svi detalji tog tužnog događaja zasad nisu poznati, ali Daily Mail prenosi kako se 17-godišnji Ethan predozirao tijekom vikenda, a njegova prijateljica, također influencerica, Ava Louise objavila je vijest i pritom objasnila kako je tijekom posljednjih nekoliko godina postao ovisan o raznim drogama.

"Moj najbolji prijatelj na cijelom svijetu, moj blizanac. Jedina osoba koja je bila tu za mene kada nisam imala nikoga. Volim te, Ethan, i bez riječi sam. Voljela bih da sam znala koliko je loše. Srce mi je slomljeno, počivao u miru. Ovisnost je bolest. Posljednjih nekoliko tjedana morala sam razgovarati o tome s Ethanom i svi njemu bliski ljudi bojali su se za njega. Voljela bih da sam se više potrudila, da sam više vikala na njega. Ethan je bio jako voljen i poštovan u industriji ljepote. Prije otprilike godine dana okrenuo se drogama, i to zbog pritiska koji mu je stvorila popularnost na društvenim mrežama. Dobra je osoba i nije zaslužio umrijeti", napisala je Ava uz njihovu zajedničku fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ava Louise (@avalouiise) on

Uz to je odlučila pomoći drugim mladim ovisnicima.

"Ethan je bio ovisnik, a ovisnosti se ne treba sramiti. Otvoreno pričam o uzroku njegove smrti kako bih spasila sljedeće dijete od te kazne. Bio je tako bistar i pametan, trebao je živjeti. Bio je više od svojih demona, što ste i svi vi. Molim vas, potražite pomoć", napisala je Ava i proložila broj telefona na koji se ovisnici mogu obratiti.

Ethana je na profilu na Instagramu pratilo pola milijuna ljudi, a posljednju objavu je objavio prije samo dva dana i u njoj je progovorio o zlostavljanju koje je doživio u školskim danima. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa - 1 +0 Zsa Zsa - 2 Celebrity Naša pjevačica hrabro pokazala lice bez šminke i progovorila o ozbiljnom problemu s kojim se bori: "Teško je, ali neću se skrivati"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene