ne skriva sreću

ZALJUBLJENA KAO I PRVOG DANA 'Ja znam samo za svoj brak sa Miroslavom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Indira ne skriva svoju sreću i otvoreno priznaje da su njezini dvori itekako zlatni.

Indira Vladić i njezin bend Colonia već dvadeset godina žare i pale našom scenom, a na prvi spomen njezinog imena mnogima je prvo u glavi energičan nastup i zarazna energija.

Pogledaj i ovo Ivana Lovrić nije mogla sakriti Pjevačica Colonije na pozornici otkrila sretne vijesti: "Pozdravljamo vas Boris i ja, i moja mala bebica!"

'Nema tajnog recepta, s tim se rodiš i to ti je dar. Ili ga imaš ili ga nemaš. Ja izuzetno cijenim svoju publiku koja mi je velika podrška već dvadeset godina i ono što mi je jako drago da ću u 5. studenog proslaviti rođendan Colonie. Slavimo dvadeset godina uspješne glazbene karijere i ta energija je jednostavno sinonim za mene. I to mi je jako drago, da mogu rasplesati ljude i razveselim – to je i na kraju krajeva moj posao. To je karizma.

Njihov najnoviji hit 'Zlatni dvori' koji je sniman za novu domaću seriju Nove TV već se popeo na vrhove glazbenih ljestvica, a Indira nam je otkrila jesu li i njezini dvori zlatni.

 

'Moji dvori su hvala Bogu zlatni i sve više se zlate. Moj suprug i ja imamo jedan prekrasan život. Mislim da je važno imati uz sebe osobu koja te razumije i koja voli ovaj posao. Ja sam ga i igrom slučaja i uvukla u ove glazbene vode i on odlično pliva – postao je menadžer Colonie. Sad kad gledam, ne znam kad smo zadnji puta bili razdvojeni. Dišemo zajedno, volimo se, krademo neke trenutke kad možemo zajedno pobjeći i odmoriti se od svega. Hvala Bogu posla ima puno, jako puno radimo, ali dvori su zlatni, predivni, čarobni, bajkoviti', otkrila je pjevačica koja ne skriva svoju bračnu sreću.

'Ja imam samo jedan brak, ja znam samo za svoj brak sa Miroslavom', kaže i dalje zaljubljena Indira.

Osim glasom, na našoj se domaćoj estradi istakla i prepoznatljivim stilom.

'Kad se malo osvrnem, mislim da sam ja sama sebi najbolji stilist. Nekako sama sebe najbolje poznajem i znam što mi dobro stoji i što nosim najbolje. Isto tako i sa šminkom, najbolje poznam svoje lice i znam što mi odgovara. Inače se kuloarima širi da sam jako dobra kad je u pitanju šminka pa bih mogla postati neki make up artist i nekoga nešto i naučiti. U ovom poslu uvijek postoje neke transformacije koje mene jako vesele, glazba je inače velika igra, možeš si dati oduška, možeš se maskirati. Mene na koncertima nikada nećete vidjeti u trapericama, ja sam uvijek u kostimima, pazim kako to sve izgleda pred mojom publikom koja zaslužuje najbolje. Volim imati pomoć pogotovo kad su u pitanju nastupi ili spotovi, iako sam uglavnom sama svoj stilist', kaže Indira koja vas sve poziva na proslavu dvadesetog rođendana grupe Colonia u Zagrebu, 5. studenoga u maloj dvorani Doma sportova.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene