"samo je jedna sreća"

Indirina ljubavna poruka pala je u drugi plan zbog dekoltea koji je više došao do izražaja u videu koji je podijelila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Indira Levak je na Instagramu objavila prigodnu poruku povodom Valentinova, no dekolte u kojem se snimila više je došao do izražaja.

Pjevačica Indira Levak Valentinovo je obilježila na svoj način na društvenim mrežama. Uz video u kojem po njoj padaju ružine latice, objavila je prikladnu poruku.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 6 Suprug najveća podrška! Indira Levak pohvalila se novim poslovnim pothvatom, pjevačica se pobrinula da ne fali dobre atmosfere!

"Postoji samo jedna sreća u životu: voljeti i biti voljen", napisala je Indira, a brojni pratitelji složili su se s njom. "Super si Indira, predivno rečeno", "Ljubav", samo su neki od komentara, dok je većina njih ostavljala i emotikone srca u komentarima. Neki od njih su se složili i da je Indirin dekolte u drugi plan bacio njezinu poruku za Dan zaljubljenih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Naša popularna pjevačica ranije na Valentinovo je nasmijala sve urnebesnim videima kojima se prisjetila svog nastupa na Dori prošle godine. "Ekipa i ja na putu za birtiju na dan ponovnog otvaranja" i "Kad me prodavačica pita da li želim šunkicu u komadu ili rezano" poruke su uz njezinu koreografiju, a sudeći po Indirinim komentarima, dobro se nasmijala na svoj račun.

"Volim kad se smijete! Ajmo još", napisala je Indira u opisu videa. "Carica si", "Najbolja si", samo su neki od brojnih komentara koje su joj pratitelji ostavljali u komentarima uz emotikone plakanja od smijeha.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Albina +0 Albina Celebrity Komentari na pjesmu s kojom idemo na Eurosong stižu sa svih krajeva svijeta: "Ne sjećam se kada je Hrvatska nešto ovakvo napravila"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene