skinula se u toples

Indira Levak počastila fanove golišavim prizorom, grudi je pokrila tek jednim modnim dodatkom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Indira Levak oduševila je obožavatelje prizorom s plaže na koji nitko nije ostao ravnodušan.

Indira Levak zagolicala je maštu svojih obožavatelja seksi objavom s ljetovanja. 

Pogledaj i ovo Indira Levak na zasluženom odmoru Indira objavila vruću fotku s mužem, izgledaju još zaljubljenije nego prije, a on se pohvalo i isklesanim tijelom!

"Ako nemamo vremena biti sami sa sobom, nemamo vremena ni da budemo sretni...", napisala je pjevačica. Indira je pozirala na plaži ležeći na ručniku u crnim kupaćim gaćicama, a grudi je pokrila tek slamnatim šeširom. 

Uz toples na fotografiji se isticala i njezina vitka figura koju dotjerava u teretani uz pomoć muža Miroslava Levaka. Indirine je obožavatelje, naravno, oduševila seksi objava s naše obale, a neki su se i našalili. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

"Uživanje", "Kraljica", "Stopila si se s okolišem, usput, lijep ručnik", "Prehladit ćeš mjehur, pokrij se", "A što ako vjetar puhne? Ode šeširić", komentirali su pratitelji.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 4 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 3 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 2 +0 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 1 Celebrity Šokirala je sve objavom da se razvodi nakon sedam godina braka, a odlučeno je i da suprugu isplaćuje pozamašnu svotu  

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola - 2 +0 Antonija Šola u spotu - 2 Celebrity Antonija Šola više ne skriva koliko je zaljubljena u našeg glazbenika, podijelila je novu romantičnu fotku s dragim

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene