wow!

Indira pozirala u krevetu i usput pokazala kako joj izgleda spavaća soba, njezini obožavatelji zadivljeni su viđenim

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Kakva uživancija", "Wow, divan krevet", "Prava si carica", "E, to je život", "Predobro", samo su neki od mnogih komentara koje je dobila Indira Levak na račun fotografije iz kreveta.

Pjevačica Indira Levak na svom je Instagramu pokazala kako izgleda njezina spavaća soba, a obožavatelje je oduševila dizajnom interijera. Objavila je fotku na kojoj pozira u krevetu s velikim naslonom, a brojni fanovi komentirali su joj da se vidi kako zaista uživa.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

"Kakva uživancija", "Wow, divan krevet", "Prava si carica", "E, to je život", "Predobro", samo su neki od mnogih komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good Night Sleep Tight 🥱🌜 #bed #gang #goodnight #lovemycats #cats #adopt #životjesada #bed @indira.dizajn

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Indira često objavljuje fotke iz svoga doma, a redovito dobiva komplimente na račun toga kako je uredila svoj životni prostor. Stan u kojem živi sa suprugom Miroslavom uredila je baš po svom ukusu.

Inače, Indira je članica žirija u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato", uz Nives Celzijus Igora Mešina i Gorana Navojca.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Sebastian Popović Sebastian Popović Sebastian Popović Sebastian Popović +9 Sebastian Popović inMagazin Sin Danijela Popovića oštro demantira da mu otac nije želio pomoći: "Ja sam s njim u vrhunskim odnosima!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene