savršenstvo u crnom!

Indira nastavila impresivan niz dekolte priča: Grudi je naglasila u kreaciji s raskošnim volanima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Indira Levak za finale showa "Tvoje lice zvuči poznato" odjenula je kreaciju s volanima na ramenima koja je naglasila njene grudi.

Indira Levak u prošloj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" zadivila je najdubljim dekolteom dotad, a ni ovog puta nije daleko od toga. 

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

Pjevačica, koja je članica žirija, u finalu privlači pozornost kreacijom koja ima volane na ramenima i naglašava njezin impresivni dekolte. Čini se da je ovo emisija kovrčavih frizura pa tako i Indira ima sličnu frizuru kao njezine kolegice Maja Šuput i Nives Celzijus

Inače, u prošloj emisiji je Levak pokazala najdojmljiviji dekolte u cijeloj šestoj sezoni kada se pojavila u crvenom kombinezonu s volanima na ramenima. No to nije sve, dobili smo i pogled na Indirina leđa.

Hrabra kreacija, koju je izabrao modni stilist Marko Grubnić, ipak nije spriječila vrckavu Indiru da skače od oduševljenja. U tim trenucima, na sreću, pjevačica koja iza sebe ima bogato iskustvo u nastupima nije pokazala previše.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Indira je u emisiji prije te zablistala u zelenoj haljini s visokim izrezima na bedrima koja je naglasila njezine istrenirane noge. Tako je Marko pokazao da pjevačici stoji svaka haljina neovisno o tome koji dio tijela stavlja u prvi plan.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus - 2 Celebrity Ubojiti dekolte u prvom je planu: Mili izraz lica Nives Celzijus nije nimalo u skladu s onim što ima na sebi

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 +3 Maja Šuput - 7 Celebrity Šuput obukla najkraću haljinu koju je mogla, ali to nije sve! Finale je dočekala kako samo to ona zna

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene