savršenstvo u crnom!

Indira nastavila impresivan niz dekolte priča: Grudi je naglasila u kreaciji s raskošnim volanima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Indira Levak za finale showa "Tvoje lice zvuči poznato" odjenula je kreaciju s volanima na ramenima koja je naglasila njene grudi.

Indira Levak u prošloj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" zadivila je najdubljim dekolteom dotad, a ni ovog puta nije daleko od toga. 

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Pjevačica, koja je članica žirija, u finalu privlači pozornost kreacijom koja ima volane na ramenima i naglašava njezin impresivni dekolte. Čini se da je ovo emisija kovrčavih frizura pa tako i Indira ima sličnu frizuru kao njezine kolegice Maja Šuput i Nives Celzijus

Inače, u prošloj emisiji je Levak pokazala najdojmljiviji dekolte u cijeloj šestoj sezoni kada se pojavila u crvenom kombinezonu s volanima na ramenima. No to nije sve, dobili smo i pogled na Indirina leđa.

Hrabra kreacija, koju je izabrao modni stilist Marko Grubnić, ipak nije spriječila vrckavu Indiru da skače od oduševljenja. U tim trenucima, na sreću, pjevačica koja iza sebe ima bogato iskustvo u nastupima nije pokazala previše.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Indira je u emisiji prije te zablistala u zelenoj haljini s visokim izrezima na bedrima koja je naglasila njezine istrenirane noge. Tako je Marko pokazao da pjevačici stoji svaka haljina neovisno o tome koji dio tijela stavlja u prvi plan.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus - 2 Celebrity Ubojiti dekolte u prvom je planu: Mili izraz lica Nives Celzijus nije nimalo u skladu s onim što ima na sebi

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 +3 Maja Šuput - 7 Celebrity Šuput obukla najkraću haljinu koju je mogla, ali to nije sve! Finale je dočekala kako samo to ona zna

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene