Sretan rođendan!

Indira u kadi proslavila rođendan pa otkrila čime ju je iznenadio voljeni Miro: "Imaš muža iz snova"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Indira Levak je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u kadi i slavi svoj 47. rođendan.

Pjevačica i članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" koji se uskoro vraća na male ekrane, Indira Levak slavi svoj 47. rođendan, a dio slavljeničke atmosfere je podijelila na Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 2 ''sreća neizmjerna'' Indira Levak raspričala se o ulozi bake: ''U ovim godinama počela sam previše razmišljati o prolaznosti života!''

"Mužić me iznenadio tortom i pjenušcem u najboljem trenutku, a kakav je to party bez ekipe?!", napisala je Indira uz fotografiju na kojoj pozira u kadi s poklonima iznenađenja, a s njom je i njezina znatiželjna ljubimica mačka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Instagram pratitelji i prijatelji su joj u komentarima uputili najljepše rođendanske čestitke i želje, a neki od njih su pohvalili i supruga Miru jer se potrudio uljepšati joj njezin dan.

"Kakvo lijepo iznenađenje Sretan rođendan, mila", "Stvarno imaš muža iz snova. Sretan ti rođendan kraljicee", "Čestitam mila, da si nam uvijek sretna i nasmijana", "Sve najbolje, koji tulum", "Sretan rođendan mojoj najmilijoj pjevačici. Da si mi uvijek tako nasmijana i sretna, a sad znam zašto te toliko volim", "Sretan kraljice", samo su neke od njih.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene