promijenila imidž

Indira ne prestaje oduševljavati dugom plavom kosom, fanovi joj poručili da nikada nije bila ljepša

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Indira Levak je najavila večerašnji koncert te nije skrivala oduševljenje zbog nastupa, a mnogi su komentirali njezinu dugu plavu kosu.

Frizura domaće pjevačice Indire Levak ne prestaje oduševljavati njezine fanove, a svakom novom fotografijom koju objavi na društvenim mrežama dobije hrpu komplimenata.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 6 Suprug najveća podrška! Indira Levak pohvalila se novim poslovnim pothvatom, pjevačica se pobrinula da ne fali dobre atmosfere!

Ništa drugačije nije bilo ni ovoga vikenda, kada je Indira najavila koncert u Pakoštanama te nije skrivala koliko se veseli nastupu. "Gdje je party, gdje je pjesma, gdje je vino, tu je spas. Gdje je ludi ritam noći, to je mjesto za nas!" Danas se družimo što je jako dobro jer će svatko od nas tek sada moći pokazati kako vlada plesnim podijem! 'Dezinficirat' ćemo atmosferu od svih loših misli i odgovorno biti sretni", napisala je naša poznata pjevačica u opisu fotografije na kojoj pozira s rapuštenom plavom kosom. Mnogi su joj pohvalili styling te istaknuli kako nikada nije bila ljepša i da joj nova frizura odlično stoji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VEČERAS KONCERT PAKOŠTANE JOKO BAR “Gdje je party, gdje je pjesma, gdje je vino, tu je spas Gdje je ludi ritam noći, to je mjesto za nas!" Danas se družimo što je jako dobro jer će svatko od nas tek sada moći pokazati kako vlada plesnim podijem! 💃 'Dezinficirat' ćemo atmosferu od svih loših misli i odgovorno biti sretni! #tonight #concert #pakostane #partytime #indiraforza #životjesada

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Inače, pjevačica je članica žirija u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato" koji je krenuo sa snimanjima.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Mamić (Foto: Instagram) Tia Jurčić (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Tia Mamić (Foto: Instagram) +0 Ljubo Jurčić, Tia Jurčić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) Celebrity Mamićeva supruga je i prije 13 godina mamila uzdahe prirodnom ljepotom, pogledajte kako je onda izgledala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene