"carica!"

Ono kad se znaš našaliti na svoj račun: Indira se prisjetila svog nastupa na Dori uz urnebesne snimke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Indira Levak nasmijala je sve videima koje je objavila na Instagramu, a koji su isječci s njezina nastupa na Dori.

Pjevačica Indira Levak uvijek je za dobru zabavu, a voli se nasmijati i na svoj račun. Na Instagramu je podijelila dva satirična videa koja je napravio pjevač Davor Lovrinić, jedan od natjecatelja showa Supertalent.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Pogledaj i ovo Indira Levak - 2 ''sreća neizmjerna'' Indira Levak raspričala se o ulozi bake: ''U ovim godinama počela sam previše razmišljati o prolaznosti života!''

Videa su isječci s njezina nastupa na prošlogodišnjoj Dori, kada se Indira natjecala s pjesmom "You will never break my heart". "Ekipa i ja na putu za birtiju na dan ponovnog otvaranja" i "Kad me prodavačica pita da li želim šunkicu u komadu ili rezano" poruke su uz njezinu koreografiju, a sudeći po Indirinim komentarima, dobro se nasmijala na svoj račun.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

"Volim kad se smijete! Ajmo još", napisala je Indira u opisu videa. "Carica si", "Najbolja si", samo su neki od brojnih komentara koje su joj pratitelji ostavljali u komentarima uz emotikone plakanja od smijeha.

Tijekom posljednje sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato", Marko Braić se transformirao u Indiru te je izveo njezinu pjesmu s kojom se natjecala na Dori, a pjevačica je bila vidno raspoložena tijekom cijelog njegovog nastupa.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Kraljić (Foto: PR) Nina Kraljić (Foto: Instagram) +0 Nina Kraljić (Foto: Instagram) Celebrity Nina Kraljić oglasila se poslije Albinine pobjede: ''Mene je jako teško pobijediti, ali sve znam i sve mi je jasno''

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina +0 Albina Celebrity Od nepoznate djevojke do pozornice Eurosonga: Tko je Albina, pobjednica ovogodišnje Dore?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene