Uljepšala ponedjeljak!

Indira pokazala noge u vrućim hlačicama, a obožavatelji jedva dočekali, komplimenti pristižu iz cijele regije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Indira Levak na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj nosi vruće hlačice i izazvala oduševljenje svojih obožavatelja.

Pjevačica Indira Levak (47) svojom posljednjom objavom na Instagramu mnogima je uljepšala ponedjeljak.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 2 ''sreća neizmjerna'' Indira Levak raspričala se o ulozi bake: ''U ovim godinama počela sam previše razmišljati o prolaznosti života!''

Podijelila je fotografiju na kojoj se pohvalila svojim stajlingom, a pratitelje su posebno oduševile njezine noge koje je otkrila u vrućim hlačicama.

"Ponedjeljak je! Vrijeme je da zavladamo svijetom," napisala je pored fotografije na kojoj uz kožne hlačice nosi i bež kaput, košulju leopard-uzorka i čizme koje sežu iznad koljena.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

"Zgodna", Prekrasan stajling", "Nema ti ravne", "Najljepša žena u Hrvatskoj", pisali su joj oduševljeni obožavatelji iz cijele regije.

Inače, Indira slične reakcije izazove svakom svojom objavom na Instagramu, a obožavatelje je protekle godine uveseljavala i svojim stajlinzima u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem je bila dio žirija.

U toj će se ulozi ponovno naći i u novoj All stars sezoni showa koja će okupiti osam najboljih natjecatelja iz prethodnih sezona. Uz Indiru, u žiriju će opet sjediti i Nives Celzijus, Goran Navojec te Igor Mešin, a voditeljsku palicu ponovno će preuzeti uigrani duo iz prošle sezone, Maja Šuput i Frano Ridjan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene