tko je tu lud?

Tužba protiv princa Harryja koja spada u rubriku vjerovali ili ne, u moru bizarnih priča ovo je zbilja nešto nevjerojatno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odvjetnica Palwinder Kaur je podnijela tužbu protiv princa Harryja na indijskom Visokom sudu u Haryani jer joj je preko društvenih mreža obećao da će je oženiti, a zahtijevala je i njegovo uhićenje.

Većini je jasno da se na društvenim mrežama mogu stvarati lažni profili, no to još nije shvatila indijska odvjetnica Palwinder Kaur

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Naime, ona je tužila princa Harryja i tražila da ga Visoki sud u Haryani uhiti jer joj je obećao preko društvene mreže da će ju oženiti, a onda je to prekršio. Palwinder tvrdi da se neko vrijeme dopisivala s njim kada je on rekao da želi da se vjenčaju. 

Odvjetnica je uputila zahtjev da se izda međunarodni nalog za Harryjevo uhićenje kako ne bi više odgađao svoje obećanje. Tražila je i da se piše njegovom ocu, princu Charlesu da su zaručeni i da ju nije oženio, iako je rekao da će to učiniti.

Sud je sve to odbacio objasnivši da nije dokazala da je pričala sa stvarnim princem i upozorio je Kaur na opasnosti lažnog predstavljanja i varanja ljudi na društvenim mrežama. 

Odvjetnica je ispričala sudu da nikad nije bila u Ujedinjenom Kraljevstvu ni uživo upoznala Harryja.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden +0 Neda Ukraden Celebrity Nevjerojatno je kako Neda Ukraden u osmom desetljeću izgleda bez trunke šminke, kao da ne stari!


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene