Slučajnost ili...?

Dobro raspoloženi Igor Kojić nakon dugo vremena snimljen u Zagrebu, njegov se dolazak poklopio i s važnim datumom za Severinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić snimljen je u centru Zagreba dan prije 49. rođendana njegove supruge Severine.

Suprug pjevačice Severine Kojić (48), Igor (33) nakon dugo vremena snimljen je u šetnji centrom Zagreba.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Na fotografijama koje je objavila Gloria nasmijani Igor sam se šeće gradom i razgovara na mobitel, a snimljen je samo dan prije Severinina 49. rođendana, pa se mnogi pitaju je li to bio povod njegova dolaska u Hrvatsku.

S druge strane, supružnici već mjesecima nisu viđeni zajedno, što je potaknulo glasine o njihovu razvodu oko kojih se oni nisu oglašavali. Pisalo se i kako je Igor iselio iz Severina zagrebačkog stana, no te je napise negirao PR tim pjevačice.

Zadnje informacije o njihovu odnosu dao je Igorov otac Dragan Kojić Keba, i to u prosincu prošle godine kada je za srpski Telegraf rekao kako Severina nije bila u Beogradu, već nekoliko mjeseci.

Severina se uoči svojeg rođendana oglasila na Instagramu gdje je u podužem statusu, među ostalim, spomenula i kako trenutačno prolazi kroz kriznu situaciju, no nije otkrila o čemu je točno riječ.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene