ne obazire se na komentare

Svi i dalje bruje o rastavi Severine i Kojića, a on s osmijehom od uha do uha pokazao s kim je otišao na odmor

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić na odmor je otišao sa svojim prijateljem Stefanom Nedeljkovićem, a Severinu i dalje ne spominje ni u jednoj objavi na društvenim mrežama.

Severinin suprug Igor Kojić otišao je na kratki odmor na Kosovo, a njegov profil na Instagramu vrvi fotkama i storijima. Igor je otkrio kako je na izlet otišao s prijateljem Stefanom Nedeljkovićem, a dečki su, sudeći prema fotkama, obišli poznati manastir Gračanica te su ispred njega fotkali i selfi.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

"Polje kao ni jedno, nad njim nebo, pod njim nebo i na njemu moj drug", napisao je Kojić te je citirao poznatu srpsku pjesmu. S osmijehom od uha do uha Igor nije dao naslutiti da u njegovu životu nešto ne štima, iako cijela regija i dalje bruji o navodnoj rastavi sa Severinom.

Supružnici si nedavno nisu javno čestitali godišnjicu braka, iako su to redovito činili posljednjih godina, a Severina Igorovu ocu Draganu Kojiću Kebi nije jučer čestitala ni 60. rođendan. Ranijih godina za svog je svekra imala samo riječi hvale, a umjesto čestitke objavila je fotografiju s ljetovanja te je pokazala svoju zavidnu liniju i pobrala komplimente na račun svog izgleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Polje kao ni jedno, nad njim nebo, pod njim nebo 🙏 i na njemu moj drug @stef.taj 💪

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Severina i Igor Kojić razdvojeni su posljednjih mjeseci, a osim trenutka kada mu je pjevačica čestitala rođendan, nema naznaka da su u kontaktu. Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Severina i Igor nisu se vidjeli otkako se ona vratila iz Beograda u Zagreb, a potom i ljetovala s obitelji i prijateljicama diljem Lijepe Naše.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: Profimedia) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy i Antoine Fuqua (Foto: Profimedia) +1 Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Zanimljivosti Vladala je modnim pistama, a u 53. godini pokazuje trbušnjake za poželjeti, ide u dućan u sportskom grudnjaku

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene