ne obazire se na komentare

Svi i dalje bruje o rastavi Severine i Kojića, a on s osmijehom od uha do uha pokazao s kim je otišao na odmor

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić na odmor je otišao sa svojim prijateljem Stefanom Nedeljkovićem, a Severinu i dalje ne spominje ni u jednoj objavi na društvenim mrežama.

Severinin suprug Igor Kojić otišao je na kratki odmor na Kosovo, a njegov profil na Instagramu vrvi fotkama i storijima. Igor je otkrio kako je na izlet otišao s prijateljem Stefanom Nedeljkovićem, a dečki su, sudeći prema fotkama, obišli poznati manastir Gračanica te su ispred njega fotkali i selfi.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

"Polje kao ni jedno, nad njim nebo, pod njim nebo i na njemu moj drug", napisao je Kojić te je citirao poznatu srpsku pjesmu. S osmijehom od uha do uha Igor nije dao naslutiti da u njegovu životu nešto ne štima, iako cijela regija i dalje bruji o navodnoj rastavi sa Severinom.

Supružnici si nedavno nisu javno čestitali godišnjicu braka, iako su to redovito činili posljednjih godina, a Severina Igorovu ocu Draganu Kojiću Kebi nije jučer čestitala ni 60. rođendan. Ranijih godina za svog je svekra imala samo riječi hvale, a umjesto čestitke objavila je fotografiju s ljetovanja te je pokazala svoju zavidnu liniju i pobrala komplimente na račun svog izgleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Polje kao ni jedno, nad njim nebo, pod njim nebo 🙏 i na njemu moj drug @stef.taj 💪

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Severina i Igor Kojić razdvojeni su posljednjih mjeseci, a osim trenutka kada mu je pjevačica čestitala rođendan, nema naznaka da su u kontaktu. Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Severina i Igor nisu se vidjeli otkako se ona vratila iz Beograda u Zagreb, a potom i ljetovala s obitelji i prijateljicama diljem Lijepe Naše.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: Profimedia) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy i Antoine Fuqua (Foto: Profimedia) +1 Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Zanimljivosti Vladala je modnim pistama, a u 53. godini pokazuje trbušnjake za poželjeti, ide u dućan u sportskom grudnjaku

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene