daleko jedno od drugog

Severina otputovala na hit-destinaciju, izostala čestitka njezinom mužu koji je objavio nove prizore s rođendanskog slavlja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić podijelio je prizore sa svog rođendanskog slavlja, a Severina, koja mu ove godine nije čestitala na Instagramu, otkrila je da je otputovala na popularnu lokaciju.

Igor Kojić u petak je proslavio 34. rođendan i otkrio gdje je partijao s društvom, a Severinina čestitka na Instagramu je izostala. 

Nakon što je ranije podijelio čestitku sestre Nataše, sportski menadžer je pokazao na Instagram storyju da je navečer izašao s društvom u noćni klub u Mostaru. 

Zabavljao se s prijateljima i rođakom Jakovom Milasom te su uživali uz pjesme Halida Bešlića što se moglo čuti na Igorovoj objavi. Usto, Kojić je dobio i tortu iznenađenja. 

"Presjek torte iznenađenja", napisao je uz fotografiju. 

Severina nije čestitala Igoru s kojim je zadnju zajedničku sliku objavila na njegov rođendan prošle godine. Pjevačica je uz najnovije fotografije na Instagramu otkrila gdje uživa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Bok, Ibiza", napisala je Splićanka koja je pozirala u crnobijeloj kombinaciji sa osmijehom od uha do uha. Njezina objava s lokacije popularne zbog noćnog života je u kratko vrijeme prikupila više od 10.000 lajkova i mnoštvo komentara. 

"Prava ljepotica", "Predivna si", "Svrati na Mallorcu", "Najljepša Seve", "Nesalomljiva", "Taj izgled", komentirali su Severinini obožavatelji. 

Inače, već duže vrijeme, od prošle godine se šuška da pjevačica i njezin muž Igor problema u braku, no oni ne žele komentirati te glasine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene