U svom filmu

Igor i Severina ljeto provode odvojeno, on je sve aktivniji na Instagramu, evo što radi dok ona uživa na moru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić posljednjih se mjeseci posvetio nogometu, a sada je otkrio kako vrijeme provodi na jednom seoskom imanju dok Severina uživa u Hrvatskoj.

Navodi o krizi u braku domaće zvijezde Severine i njezina supruga Igora Kojića sve su glasniji, a poznati par razbuktava ih svakom novom objavom na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Posljednjih mjeseci Severina i Igor na različitim su adresama, što je svima više nego jasno, a Kojić se nije pojavio ni na Severininu koncertu u Splitu koji je održala prošloga tjedna.

Dok ona uživa u rodnom gradu te na našoj obali odakle gotovo svakodnevno objavljuje fotografije na društvenim mrežama, sve je aktivniji u virtualnom prostoru i Igor Kojić. Na Instagramu je objavio snimke i fotke s jednog seoskog imanja u Srbiji, nakon čega se pohvalio i time da je popratio nogometnu utakmicu.

Posljednju zajedničku fotku s Kojićem Severina je objavila 1. travnja ove godine, na godišnjicu njihova braka. "5 godina ljubavi, sreće, poštovanja, vjere, 5 godina divnog života. Volim te radosti moja", napisala je onda naša pjevačica.

Ni Severina ni Igor nisu komentirali navode o krizi u braku te mudro šute, a znatiželjni obožavatelji prate svaku njihovu objavu ne bi li saznali što novo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene