supruge nema ni blizu

Sjajno raspoloženi Igor Kojić otputovao na odmor na more, otkrio s kim provodi vrijeme: "To je obitelj"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić i Severina se već mjesecima nisu zajedno pojavili u javnosti, a on je sada objavio kako je na odmoru u Crnoj Gori sa svojim prijateljima.

Igor Kojić i Severina već nekoliko mjeseci na Instagramu ne objavljuju zajedničke fotografije, a sudeći po objavama, nisu se vidjeli dugo vremena. Igor je sada objavio da je na odmoru u Crnoj Gori, a otkrio je i s kim provodi vrijeme.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

"Đe si kume! To je jedna familija", napisao je Igor u opisu fotografije na kojoj pozira s dvojicom prijatelja. Sjajno raspoloženo društvo uživalo je u jednom baru, a čini se kako im ništa nije nedostajalo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

Inače, Igorovi pratitelji na Instagramu su nedavno primijetili da je obrisao većinu fotografija sa svojom suprugom. Ostavio je tek dvije objave. Od prošle godine se šuška da Igor i Severina imaju bračnih problema o čemu oboje odbijaju govoriti. Usto, otkad su počele glasine o njihovom odnosu, nisu se nijednom pojavili skupa u javnosti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Celebrity Naša najseksi novinarka objavila fotografiju od koje zastaje dah, sada je posve jasno kako održava zanosnu figuru

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić i Darko Domitrović (Foto: John Pavlish) Sandra Bagarić +0 Sandra Bagarić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Nekad i sad Naša operna diva udala se za svojeg profesora kojega je sama i zaprosila, a sada se prisjetila kako su izgledali prije više od 20 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene