zaustavili glasine

Severina nakon mjeseci šutnje objavila fotku s Igorom Kojićem, on joj odgovorio i pobrao stotine lajkova

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Kažu da su "Isusove godine" najsretnije. Hvala, ljubavi", napisao je Igor u odgovoru na Severininu objavu.

Severina je nakon nekoliko mjeseci šutnje i brojnih glasina o krizi u njihovom braku te napisima o razvodu na Instagramu objavila zajednički fotografiju sa suprugom Igorom Kojićem. "Ovom divnom muškom stvorenju sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi", napisala je Severina, a Kojić joj je i odgovorio te je u kratkom vremenu komentarom prikupio gotovo 600 lajkova.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

"Kažu da su "Isusove godine" najsretnije. Hvala, ljubavi", napisao je Igor u odgovoru na Severininu objavu.

Kratkim komentarima Severina i Igor su utišali glasine o razvodu, nakon što su srpski mediji pisali kako je pjevačica zatražila razvod te da ju Kojić moli da ostane s njim.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovom divnom muškom stvorenju @igorkojic sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi ❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Sve je krenulo tijekom karantene zbog koronavirusa u Beogradu, kada se par navodno posvađao. Posljednju fotografiju s Igorom prije ove Severina je profilu na Instagramu objavila 1. travnja povodom njihove pete godišnjice braka. Severina je već neko vrijeme u Hrvatskoj gdje uživa s prijateljima, dok je Igor ostao u Beogradu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene