zaustavili glasine

Severina nakon mjeseci šutnje objavila fotku s Igorom Kojićem, on joj odgovorio i pobrao stotine lajkova

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Kažu da su "Isusove godine" najsretnije. Hvala, ljubavi", napisao je Igor u odgovoru na Severininu objavu.

Severina je nakon nekoliko mjeseci šutnje i brojnih glasina o krizi u njihovom braku te napisima o razvodu na Instagramu objavila zajednički fotografiju sa suprugom Igorom Kojićem. "Ovom divnom muškom stvorenju sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi", napisala je Severina, a Kojić joj je i odgovorio te je u kratkom vremenu komentarom prikupio gotovo 600 lajkova.

Pogledaj i ovo Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Baš su bili dobri Bivši Severinin svekar otkrio u kakvom su danas odnosu, jako su voljeli jedno drugo: "Bilo ovo napisano ili rečeno budite sigurni da..."

"Kažu da su "Isusove godine" najsretnije. Hvala, ljubavi", napisao je Igor u odgovoru na Severininu objavu.

Kratkim komentarima Severina i Igor su utišali glasine o razvodu, nakon što su srpski mediji pisali kako je pjevačica zatražila razvod te da ju Kojić moli da ostane s njim.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovom divnom muškom stvorenju @igorkojic sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi ❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Sve je krenulo tijekom karantene zbog koronavirusa u Beogradu, kada se par navodno posvađao. Posljednju fotografiju s Igorom prije ove Severina je profilu na Instagramu objavila 1. travnja povodom njihove pete godišnjice braka. Severina je već neko vrijeme u Hrvatskoj gdje uživa s prijateljima, dok je Igor ostao u Beogradu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene