Baš neobično...

Kojić glasine o krizi u braku sa Severinom pojačao jednim potezom, što se to zbiva?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić u studenom prošle godine posljednji je put objavio snimku Severinina koncerta, a ona je njemu posvetila romantičnu objavu 1. travnja.

U posljednje vrijeme šuška se da u braku Severine (48) i Igora Kojića (32) ima problema, a njegov je potez sada dodatno pojačao te glasine.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Naime, Igor je na Instagramu maknuo fotografiju profila s pjevačicom koju je imao prilično dugo. Zamijenio ju je slikom na kojoj on pije iz staklene boce. 

Druge fotografije i videe na kojima je Severina nije maknuo, no posljednja je snimka njezina koncerta iz studenog prošle godine. U tom je razdoblju pjevačica objavljivala njihove zajedničke slike, a 1. travnja posvetila mu je emotivnu objavu. 

"5 godina ljubavi, sreće, poštovanja, vjere, 5 godina divnog života. Volim te, radosti moja", napisala mu je. Igor i dalje prati samo Severinu na Instagramu, a i ona njega. 

Vijest da se Splićanka i njezin suprug razvode odjeknula je srpskim medijima nakon što je Severina napustila Beograd i otišla u Zagreb bez Igora, gdje je i proslavila svoj 48. rođendan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 godina ljubavi, sreće, poštovanja, vjere, 5 godina divnog života💜💜💜💜💜 Volim te radosti moja🥂 #love #onlylove #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Severina je bila i uhićena u Srbiji zbog kršenja policijskog sata, a sve je to navodno rezultat svađa u obitelji Kojić. Pjevačica se navodno posvađala sa svekrom Kebom (59) i njegovom suprugom Oljom, a svekra je izbacila iz takta jer mu je prekipjelo zbog njezinih jadikovki.

Srpski list Informer tvrdi da je uzrok svađi bio bazen u Kebinoj kući u Beogradu koji je Severina htjela renovirati. "Tražila je da za dvorište kupe veliku garnituru i ležaljke kako se bi mogla sunčati i slikati za Instagram. Imala je zamjerke i na Kebin bazen, pa je predložila da i njega preurede, stave nove pločice i napune ga morskom vodom. E, tada je Kojićima puknuo film", rekao je izvor za Informer. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene