Ljubav koja se ne mjeri

Igor Kojić jednom objavom odlučio ušutkati glasine o braku sa Severinom, napisao i što misli o svojoj ženi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić objavio je na Instagramu nekoliko fotografija na kojoj razmjenjuje nježnosti i poljupce sa Severinom.

Nakon nagađanja i pisanja regionalnih medija o problemima u braku Severine i Igora Kojića, čini se kako isti uopće ne postoje barem ako o tome možemo suditi prema Igorovoj najnovijoj objavi na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Naime, Igor je objavio nekoliko fotografija na kojima on i Severina izmjenjuju nježne poljupce i ne skidaju sretne osmijehe s lica.

"Ljubav koja se ne mjeri lajkom i followom. Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu", napisao je Igor uz objavljene fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Šuškanja o problemima u njihovu odnosu počela su nakon što se Severina vratila u Zagreb, a Igor ostao u Beogradu, a cijelu su priče dodatno rasplamsale objave na društvenim mrežama, njihovo međusobno praćenje odnosno nepraćenje, isto kao i ono Igorovih roditelja. Nakon svega, Igor je odlučio uzeti stvar u svoje ruke i pokazati kako stvari uistinu stoje.

"Stvarno ste lijepi par", "Bravo", "Uživajte", "Lažu ljudi, vi se volite", "Najljepši ste na svijetu"; "Sretno vam", neki su od komentara podrške koji su se počeli nizati jedan za drugim. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene