Ljubav koja se ne mjeri

Igor Kojić jednom objavom odlučio ušutkati glasine o braku sa Severinom, napisao i što misli o svojoj ženi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić objavio je na Instagramu nekoliko fotografija na kojoj razmjenjuje nježnosti i poljupce sa Severinom.

Nakon nagađanja i pisanja regionalnih medija o problemima u braku Severine i Igora Kojića, čini se kako isti uopće ne postoje barem ako o tome možemo suditi prema Igorovoj najnovijoj objavi na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Baš su bili dobri Bivši Severinin svekar otkrio u kakvom su danas odnosu, jako su voljeli jedno drugo: "Bilo ovo napisano ili rečeno budite sigurni da..."

Naime, Igor je objavio nekoliko fotografija na kojima on i Severina izmjenjuju nježne poljupce i ne skidaju sretne osmijehe s lica.

"Ljubav koja se ne mjeri lajkom i followom. Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu", napisao je Igor uz objavljene fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Šuškanja o problemima u njihovu odnosu počela su nakon što se Severina vratila u Zagreb, a Igor ostao u Beogradu, a cijelu su priče dodatno rasplamsale objave na društvenim mrežama, njihovo međusobno praćenje odnosno nepraćenje, isto kao i ono Igorovih roditelja. Nakon svega, Igor je odlučio uzeti stvar u svoje ruke i pokazati kako stvari uistinu stoje.

"Stvarno ste lijepi par", "Bravo", "Uživajte", "Lažu ljudi, vi se volite", "Najljepši ste na svijetu"; "Sretno vam", neki su od komentara podrške koji su se počeli nizati jedan za drugim. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene