suprugu nije spomenuo

Igor Kojić pokazao s kim se družio u Zagrebu nakon što se nagađalo da je došao zbog Severine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira s vlasnikom jednog zagrebačkog restorana.

Igor Kojić (33) ovoga je tjedna snimljen u Zagrebu nakon dugo vremena, i to samo dan prije 49. rođendana svoje supruge Severine.

Pogledaj i ovo Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Baš su bili dobri Bivši Severinin svekar otkrio u kakvom su danas odnosu, jako su voljeli jedno drugo: "Bilo ovo napisano ili rečeno budite sigurni da..."

Fotografi su ga snimili kako se sam šeće Ilicom i nasmijan razgovara na mobitel, a fotke koje je objavila Gloria potaknule su nagađanja da je došao na suprugin rođendan.

No Kojić je na svojem Instagramu otkrio da se Zagrebu družio s vlasnikom jednog restorana, a Severinu opet nije ni spomenuo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Igor Kojić (@igorkojic)

"Doći u Zagreb, a ne posjetiti Velu je isto kao da nisi ni bio u Zagrebu. Čovjek velikog srca i veliki prijatelj Vela", napisao je Igor uz fotku, a komentarima su mnogi spomenuli njegovu suprugu.

"Gdje je Seve?" pisali su mu pratitelji koji se već mjesecima pitaju što se događa s njihovim brakom.

Nedavno se pisalo i da se Kojić iselio iz Severinina stana u Zagrebu u kojem ovih dana ne boravi ni ona jer je za uskršnje blagdane otputovala u Split, no napise je negirao njezin PR tim.

Ipak, šuškanja o njihovu razvodu ne prestaju, a oboje o svemu i dalje šute. Najnovije informacije o njihovu odnosu pružio je Igorov otac Dragan Kojić Keba, i to u prosincu prošle godine kada je za srpski Telegraf rekao kako Severina nije bila u Beogradu već nekoliko mjeseci.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Marijana Mikulić - 4 Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) +0 Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Nekad i sad Marijana Mikulić objavila fotku s Jankom Popovićem Volarićem staru 15 godina, pogledajte koliko su se od tada promijenili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene